Øresundsvägledarna möter upp digitalt

D. 2020-04-30
Under tiden som Øresunddirekt håller stängt för fysiska möten, finns det nu en möjlighet att boka ett digitalt möte med Øresundsvägledarna. Här kan du ställa frågor och få ytterligare hjälp med etablering av ditt företag på andra sidan Öresund.
Skriv ut

Öresundsvägledarna Jenny Citre (tv.) från Nyföretagarcentrum Öresund og Stig Sørensen (th.) från Københavns Erhvervshus

Øresundvägledarna drivs i samarbete med NyFöretagarCentrum Öresund, Københavns Erhvervshus, och representanter från Skatteverket och Försäkringskassan på Øresunddirekt. Tillsammans erbjuder de en gratis service till dig med eget företag som önskar att bedriva verksamhet på andra sidan sundet.

Observera att Øresundsvägledningen har sommaruppehåll i juli.

 

Boka ett digitalt möte med Øresundsvägledarna på Øresunddirekt

För att boka ett digitalt möte med Øresundvägledarna måste du först registerna dig på NyFöretagarCentrum Öresunds hemsida. När du har fått din bokning bekräftad kommer du att få en separat inbjuden till ett digitalt möte i Microsoft Teams. Även om du inte har Teams installerat på din dator kan du delta i mötet genom din webbläsare.

 

Läs mer om hur du bokar en tid hos Øresundvägledarna här

 

Fann du denna information relevant?

Vill du utveckla ditt svar?

Tack för din feedback!

Coronasvirus covid-19 påverkar även Øresunddirekt

För att minska spridningen av coronavirus/covid-19 stänger Øresunddirekt för besök på Informationscenteret i Malmö. Vi kan fortfarande kontaktas via telefon och e-mail. 

Vi stöds av