1. Hitta dina nya danska medarbetare

Jobcenter - danska motsvarigheten till Arbetsförmedlingen

Många arbetssökande besöker den danska arbetsförmedlingens webbplats jobnet.dk för att titta på lediga jobb. Där kan du som arbetsgivare registrera nya arbeten. På Jobnet finns även länkar till privata platsbanker.

Rekryteringsbyråer och platsbanker

Precis som i Sverige kan du använda dig av privata rekryteringsbyråer och platsbanker på nätet. De största danska platsbankerna är:

Annonsering i press

Precis som i Sverige kan du också rekrytera arbetskraft via annonsering i tidningar. En översikt över danska tidningar kan du hitta genom att söka på danska Eniros webbsida, krak.dk

Kontakta Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmö

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmö informerar dig om rekryteringsprocessen i Danmark och hjälper dig med relevanta kontakter. Arbetsförmedlingens service innefattar bland annat hjälp med annonsering, anordnande av rekryteringsträff och utlånande av lokal vid behov. 

Kontakta Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt på telefon 040 - 17 64 00, eller besök dem på Hjälmaregatan 3 i Malmö.

Business Sweden, Sveriges Handelskontor i Köpenhamn

Business Swedens uppdrag är att göra det enklare för svenska företag att växa internationellt. Med information, strategisk rådgivning och handfast hjälp på plats kan de hjälpa dig med din utlandssatsning. Kontakta kontoret i Köpenhamn: +45 33 15 55 22 eller: danmark@business-sweden.se