Finansiering

Danske Bank

Danske Bank är Danmark största bank och finns representerad i 16 länder. Banken erbjuder ett flertal finansieringslösningar och rådgivning inom finansiella frågor.

Handelsbanken

Svenskrotade Handelsbanken är idag en av Nordens största banker med kontor i över 20 länder. Banken erbjuder finansiell rådgivning och finansieringslösningar för alla typ av företag.  

Swedbank

Swedbank är en av de ledande bankerna i Norden och Baltikum. De erbjuder nationella och cross-border Cash Management lösningar för både stora internationella koncerner och minde affärsverksamheter. 

Nordea

Nordea, en av Europas största banker, erbjuder cash management lösningar i Norden, Baltikum och Polen. Med deras Internetbanktjänster kan du genomföra transaktioner över gränserna.

SEB

SEB är en ledande nordisk finanskoncern som för företagskunder i Danmark erbjuder specialiserade finansprodukter. Banken har ett särskilt fokus på att etablera samarbete med kunder som de via sitt internationella nätverk kan erbjuda skräddarsydda lösningar. 

Toborrow

Som ett alternativ till de traditionella bankerna arbetar Toborrow med crowlending. Det innebär att de sammankopplar företagare med finansieringsbehov och sparare (privatpersoner, banker och andra företag). Toborrow har funnits sedan 2013 och har hjälpt flera företag i Öresundsregionen. 

Startvækst

En bred och informativ sida till företag om alltifrån att starta nytt företag, ekonomi, finansiering, it-system, juridik, import och olika verktyg för att komma igång med företagande i Danmark.