Finansiering

Danske Bank

Danske Bank anser att deras framgångar på företagsmarknaden inte så mycket har sin förklaring i deras enskilda produkter eller tjänster som i deras affärssyn. De ser sig inte som en leverantör av banktjänster, utan som en aktiv affärspartner i finansiella frågor

Handelsbanken - din lokala bank med storbankens fördelar

Med över 700 kontor i 22 länder är Handelsbanken en av Nordens största banker. De tillgodoser finansiella behov för såväl lokala företagare som globala koncerner. De uppmanar dig till att dra fördelar av att vara kund i en bank, som förstår dina behov och kan leva upp till dina förväntningar. 

Swedbank

Swedbank är en ledande bank i Norden och Baltikum som erbjudar både nationella och cross border Cash Management lösningar, till gagn för stora internationella koncerner samt mindre affärsverksamheter. 

Nordea

Nordea erbjuder cash management lösningar i Norden, Baltikum och Polen. Med deras Internetbanktjänster kan du genomföra transaktioner över gränserna. Nordeas vision är att vara den ledande nordiska banken, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare.

Startvækst

En bred och informativ sida till företag om alltifrån att starta nytt företag, ekonomi, finansiering, it-system, juridik, import och olika verktyg för att komma igång med företagande i Danmark. 

  • Kundtjänst: +45 78 76 02 20