Finansiering

Danske Bank

Våra framgångar på företagsmarknaden har inte så mycket sin förklaring i våra enskilda produkter eller tjänster som i vår affärssyn. Vi ser oss inte som en leverantör av banktjänster, utan som en aktiv affärspartner i finansiella frågor

Handelsbanken - din lokala bank med storbankens fördelar

Med över 700 kontor i 22 länder är Handelsbanken en av Nordens största banker. Vi tillgodoser finansiella behov för såväl lokala företagare som globala koncerner. Dra fördelar av att vara kund i en bank, som förstår dina behov och kan leva upp till dina förväntningar. Kontakta oss och låt oss skräddarsy den bästa lösningen för ditt företag.

Swedbank

Som den ledande banken i Norden och Baltikum, kan vi erbjuda både nationella och cross border Cash Management lösningar, till gagn för stora internationella koncerner samt mindre affärsverksamheter. Läs mer på vår hemsida och kontakta oss gärna för en offert.

Nordea

Nordea erbjuder cash management lösningar i Norden, Baltikum och Polen. Med våra Internetbanktjänster kan du genomföra transaktioner över gränserna. Nordeas vision är att vara den ledande nordiska banken, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare.

Startvækst

Bred och informativ sida till företag om alltifrån att starta nytt företag, ekonomi, finansiering, it-system, juridik, import och olika verktyg för att komma igång med företagande i Danmark. Dessutom en Fråga-experten-funktion, där du kan ställa dina personliga frågor till olika experter och få svar inom 24 timmar.