Nyttiga länkar - Finansiering

Senast uppdaterad 2024-02-29
Behöver du kontakta en bank för rådgivning och finansiering? Här har vi samlat länkarna till några relevanta banker i Danmark.
Skriv ut
Danske Bank

Danske Bank är Danmark största bank och finns representerad i 16 länder. Banken erbjuder ett flertal finansieringslösningar och rådgivning inom finansiella frågor.

Danske Bank - Kontakt

Handelsbanken

Svenskrotade Handelsbanken är idag en av Nordens största banker med kontor i över 20 länder. Banken erbjuder finansiell rådgivning och finansieringslösningar för alla typ av företag.  

Handelsbanken - Kontakt

Nordea

Nordea, en av Europas största banker, erbjuder cash management lösningar i Norden, Baltikum och Polen. Med deras Internetbanktjänster kan du genomföra transaktioner över gränserna.

Nordea - Kontakt

SEB

SEB är en ledande nordisk finanskoncern som för företagskunder i Danmark erbjuder specialiserade finansprodukter. Banken har ett särskilt fokus på att etablera samarbete med kunder som de via sitt internationella nätverk kan erbjuda skräddarsydda lösningar. 

SEB - Kontakt

 

Toborrow

Som ett alternativ till de traditionella bankerna arbetar Toborrow med crowdlending. Det innebär att de sammankopplar företagare med finansieringsbehov och sparare (privatpersoner, banker och andra företag). Toborrow har funnits sedan 2013 och har hjälpt flera företag i Öresundsregionen. 

Toborrow - Kontakt

Virksomhedsguiden

En bred och informativ sida till företag om alltifrån att starta nytt företag, ekonomi, finansiering, it-system, juridik, import och olika verktyg för att komma igång med företagande i Danmark.

Virksomhedsguiden - Kontakt

Fann du denna information relevant?

Vill du utveckla ditt svar?

Tack för din feedback!

Checklista - Etablera verksamhet i Danmark

Att etablera ett företag utomlands kräver att man är gott rustad med information om de regler som gäller i det aktuella landet.

I vår checklista har vi samlat information om vad du som har svenskt företag bör veta när du vill etablera dig i Danmark.

 

Vi stöds av