Nyttiga länkar - Rekrytering i Danmark

Senast uppdaterad 2023-02-10
Här har vi samlat ett antal nyttiga länkar som kan hjälpa dig vidare i din jakt på information om rekrytering i Danmark.
Skriv ut
Arbetsförmedlingen/Eures på Øresunddirekt

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmö informerar om rekryteringsprocessen i Danmark och hjälper dig med relevanta kontakter. Arbetsförmedlingens service innefattar bland annat hjälp med annonsering, eventuellt anordnande av rekryteringsträff och utlånande av lokal vid behov.


Kontakta Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt på telefon 040 - 17 64 00, eller besök dem på Hjälmaregatan 3 i Malmö.

Kontaktuppgifter Øresunddirekt

Jobindex

Jobbindex är den största privata jobbdatabasen i Danmark, med många olika möjligheter till annonsering för dig som söker efter nya medarbetare.

JobIndex webbplats

Jobnet

Jobnet är den danska arbetsförmedlingens jobbportal, där man som svensk arbetsgivare också kan annonsera kostnadsfritt. Arbetsförmedlingens personal på Øresunddirekt hjälper gärna till. 

Jobnets webbplats

Øresunddirekt

Work in Denmark

Workindenmark är en offentlig service som syftar till att assistera företag verksamma i Danmark i rekryteringen av kvalificerade internationella kandidater. De förser arbetsgivare och internationella jobbsökande med verktyg, guidning och information för att kunna nå varandra.

Workindenmark.dk

Business Sweden

Business Swedens mission är att göra det enklare för svenska företag att växa internationellt. Med information, strategisk rådgivning och handfast hjälp på plats gör de din utlandssatsning möjlig - snabbare och enklare. Kontakta kontoret i Köpenhamn för vidare information.

Business Swedens webbplats

LinkedIn

Använd olika sociala medier i jakten på en bra medarbetare. På Linkedin kan du lägga upp en företagsprofil och söka medarbetare inom just ditt fackområde.

Linkedin.com

Fann du denna information relevant?

Vill du utveckla ditt svar?

Tack för din feedback!

Checklista - Rekrytera medarbetare i Danmark

Ska du anställa medarbetare från Danmark?

I vår checklista hittar du information om hur anställningsreglerna i Danmark ser ut, samt hur det fungerar med skatt, socialförsäkring och pension.

Arbetsförmedlingen hjälper dig på Öresundsvägledningen

Få en introduktion till den svenska arbetsmarknaden av Peter Karancsi, som är representant för Arbetsförmedlingen på Øresunddirekts Öresundsvägledning.

Vi stöds av