Malin Dahl blir verksamhetsansvarig för Øresunddirekt Sverige

D. 2021-02-03
Det är nu klart att det är Malin Dahl som blir verksamhetsansvarig för Øresunddirekt Sverige och Informationscentret i Malmö.
Skriv ut

Malin Dahl, ny verksamhetsansvarig Øresunddirekt Sverige

Malin Dahl har haft rollen som tillförordnad verksamhetsansvarig sedan 1 september 2020. Malin har god kännedom om organisationen, då hon sedan 2015 varit Arbetsförmedlingens samordnare på Øresunddirekt. 

 

- Øresunddirekt har ett väldigt viktigt uppdrag och det är verkligen spännande att få vara med och leda verksamheten även framöver. Utmaningarna för gränsarbetarna och för företagen som verkar över sundet har varit extra många det senaste året, vilket gjort att behovet av den gränsregionala informationstjänsten aldrig varit större. Under pandemin har vi inte kunnat ta emot fysiska besök på centret så vi längtar såklart till vi kan öppna dörrarna igen och möta våra kunder. Året som har gått har också gett oss anledning att fundera över våra kontaktvägar och framöver ska vi se hur vi kan använda mer av den digitala tekniken som ett komplement till de kontaktvägar vi haft hittills, säger Malin om sitt nya uppdrag.

 

Malin ersätter Sandra Forsén som lämnade sin tjänst som verksamhetsansvarig för Øresunddirekt Sverige i augusti 2020.

 

Kontaktuppgifter Malin Dahl:

malin.dahl@lansstyrelsen.se

010-2241328 

Vi stöds av