2. Hjälp att komma in på den danska marknaden

Undersök ditt område innan du ger dig in på den danska marknaden. Till din hjälp finns flera olika organisationer, bland annat dem här nedanför. Du hittar fler aktörer som kan hjälpa dig med rådgivning och vägledning under punkten "Rådgivning" i toppmenyn.

Business In Denmark

Business In Denmark finns till för att hjälpa utländska företag att etablera sig och kunna utföra tjänster i Danmark. På hemsidan finns information och länkar till de registreringar som ditt företag behöver göra för att kunna erbjuda tjänster i Danmark. Här hittar du till exempel registreringar för fatsighetsmäklare, VVS-montörer och elektriker. 

Business Sweden

Business Swedens uppdrag är att göra det enklare för svenska företag att växa internationellt. Med information, strategisk rådgivning och handfast hjälp på plats gör de din utlandssatsning möjlig - snabbare och enklare. De är hemma på din bortamarknad. Kontakta dem på kontoret i Köpenhamn så berättar de mer.

Invest in Denmark

Som en del av det danska utrikesministeriet profilerar sig Invest in Denmark på den utländska marknaden för att attrahera internationella företag att etablera sig i Danmark. Invest in Denmark kan bistå ditt företag med analyser av den danska marknaden utifrån dina behov. De ger rådgivning och hjälper med kontakter på den danska marknaden.

Copenhagen Capacity

Invest in Denmarks regionala motsvarighet heter Copenhagen Capacity och är specialiserade på att hjälpa utländska företag med etablering i Köpenhamnsregionen.

Københavns Erhvervshus

Vissa danska kommuner erbjuder rådgivning och kurser för nystartade företag i kommunen. Till exempel har Köpenhamns kommun en väl utvecklad service - Københavns Erhvervshus - till företag som behöver hjälp att komma igång. Kontakta den kommun du vill etablera dig i och hör om de har företagsservice.

Udbudsportalen

Udbudsportalen erbjuder offentliga och privata leverantörer vägledning, kunskap och redskap för den som vill lämna offerter på arbeten inom det offentliga.