Rekrytering i Danmark

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmö informerar om rekryteringsprocessen i Danmark och hjälper dig med relevanta kontakter. Arbetsförmedlingens service innefattar bland annat hjälp med annonsering, anordnande av rekryteringsträff och utlånande av lokal vid behov. 

Kontakta Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt på telefon 040 - 17 64 00, eller besök dem på Hjälmaregatan 3 i Malmö.

Jobindex

Jobbindex är en av de största privata jobbdatabaserna i Danmark, med många olika möjligheter till annonsering för dig som söker efter nya medarbetare.

Jobnet

Jobnet är den danska arbetsförmedlingens jobbportal.

Workindenmark

Workindenmark är en offentlig service som syftar till att assistera företag verksamma i Danmark i rekryteringen av kvalificerade internationella kandidater. De förser arbetsgivare och internationella jobbsökande med verktyg, guidning och information för att kunna nå varandra.

Business Sweden

Business Swedens mission är att göra det enklare för svenska företag att växa internationellt. Med information, strategisk rådgivning och handfast hjälp på plats gör de din utlandssatsning möjlig - snabbare och enklare. Kontakta kontoret i Köpenhamn för vidare information.

LinkedIn

Använd olika sociala medier i jakten på en bra medarbetare. På Linkedin kan du lägga upp en företagsprofil och söka medarbetare inom just ditt fackområde.

Badenoch & Clark

Som kund hos Badenoch & Clark får du tillgång till ett omfattande nätverk av kvalificerade kandidater, ett brett utbud av rekryteringstjänster och ett team av erfarna rekryteringskonsulter i Öresundsregionen.

Hartmanns

Hartmanns är specialister på rekrytering, utveckling, och outplacement i Öresundsregionen.