Rekrytering i Danmark

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmö informerar dig om rekryteringsprocessen i Danmark och hjälper dig med relevanta kontakter. Arbetsförmedlingens service innefattar bland annat hjälp med annonsering, anordnande av rekryteringsträff och utlånande av lokal vid behov. 

Kontakta Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt på telefon 040 - 17 64 00, eller besök dem på Hjälmaregatan 3 i Malmö.

Jobindex

En av de största privata jobbdatabaserna i Danmark. Många olika möjligheter till annonsering för dig som söker efter nya medarbetare.

Jobnet

Danska arbetsförmedlingens jobbportal.

Business Sweden

Business Swedens mission är att göra det enklare för svenska företag att växa internationellt. Med information, strategisk rådgivning och handfast hjälp på plats gör vi din utlandssatsning möjlig - snabbare och enklare. Vi är hemma på din bortamarknad. Kontakta oss på kontoret i Köpenhamn så berättar vi närmare.

LinkedIn

Använd olika sociala medier i jakten på en bra medarbetare. Lägg upp en företagsprofil och sök medarbetare inom just ditt fackområde.

Monster i Öresundsregionen

Monsters rekryteringssidor i Öresundsregionen har varje månad mer än 200 000 unika besökare och mer än 160 000 kandidater har valt att skapa sitt CV hos Monster, bara i Öresundsregionen. Så oavsett om du letar efter de rätta kandidaterna, eller söker ett jobb, är Monster ett bra val. Ring +45 80 88 43 33 för att få veta mer.

Badenoch & Clark

Som kund hos Badenoch & Clark får du tillgång till ett omfattande nätverk av kvalificerade kandidater, ett brett utbud av rekryteringstjänster och ett team av erfarna rekryteringskonsulter i Öresundsregionen.

Hartmanns

Hartmanns är specialister på rekrytering, utveckling, och outplacement i Öresundsregionen.