Nyttiga länkar - Hjälp att komma in på den danska marknaden

Senast uppdaterad 2024-02-29
Undersök ditt område innan du ger dig in på den danska marknaden. Till din hjälp finns flera olika organisationer, bland annat dem här nedanför. Mer information hittar du i våra artiklar.
Skriv ut
Business In Denmark

Business In Denmark finns till för att hjälpa utländska företag att etablera sig och kunna utföra tjänster i Danmark. På hemsidan finns information och länkar till de registreringar som ditt företag behöver göra för att kunna erbjuda tjänster i Danmark. Här hittar du till exempel registreringar för fastighetsmäklare, VVS-montörer och elektriker. 

Business In Denmarks webbplats

Business Sweden

Business Swedens uppdrag är att göra det enklare för svenska företag att växa internationellt. Med information, strategisk rådgivning och handfast hjälp på plats gör de din utlandssatsning möjlig - snabbare och enklare. De är hemma på din bortamarknad. Kontakta dem på kontoret i Köpenhamn så berättar de mer.

Business Swedens webbplats

Invest in Denmark

Som en del av det danska utrikesministeriet profilerar sig Invest in Denmark på den utländska marknaden för att attrahera internationella företag att etablera sig i Danmark. Invest in Denmark kan bistå ditt företag med analyser av den danska marknaden utifrån dina behov. De ger rådgivning och hjälper med kontakter på den danska marknaden.

Invest in Denmarks webbplats

Copenhagen Capacity

Invest in Denmarks regionala motsvarighet heter Copenhagen Capacity och är specialiserade på att hjälpa utländska företag med etablering i Köpenhamnsregionen.

Copenhagen Capacitys webbplats

Københavns Erhvervshus

Vissa danska kommuner erbjuder rådgivning och kurser för nystartade företag i kommunen. Till exempel har Köpenhamns kommun en väl utvecklad service - Københavns Erhvervshus - till företag som behöver hjälp att komma igång. Kontakta den kommun du vill etablera dig i och hör om de har företagsservice.

Københavns Erhvervshus webbplats

Fann du denna information relevant?

Vill du utveckla ditt svar?

Tack för din feedback!

Checklista - Etablera verksamhet i Danmark

Att etablera ett företag utomlands kräver att man är gott rustad med information om de regler som gäller i det aktuella landet.

I vår checklista har vi samlat information om vad du som har svenskt företag bör veta när du vill etablera dig i Danmark.

 

Vi stöds av